Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Stay Homas venen al Cap Roig, molt millor que a casa

Escrit per el 2 d'Agost de 2023

  • Han presentat el seu últim disc, Homas.

Stay Homas pugen a l’escenari del Cap Roig amb totes les entrades venudes. Han presentat el seu últim disc Homas, però tampoc hi han faltat els seus èxits anteriors. A part de la música, van acompanyar-se de llums, colors i projeccions d’il·lustracions que s’adaptaven a cada una de les cançons.

Des d’un inici, van demanar al públic que s’aixequés i piqués de mans. I ho van aconseguir. “La nòria”, “In the End” o “Quiero más”, van ser les cançons que van escollir per començar més d’una hora de concert en un espai de luxe. I el públic en volia més. Així ho demostrava saltant, cantant i ballant.

“The only one” va emocionar a tothom amb tres veus molt ben harmonitzades, que van fer afluixar el ritme del concert. Però, la pausa va durar poc perquè “Les merdes” van tornar a revolucionar el festival.

L’emoció va continuar amb la interpretació d'”I’ll be home”. Van reconèixer que no la solen interpretar en els concerts, però que van voler-la incloure per l’ambient del festival. I ho vam agrair.

També, van recuperar “Stay homa” o “Days of our live” i van fer una crida a ballar el reggaeton amb “Del revés”. Van recordar-nos que només fa tres anys que van néixer a dalt del terrat enmig del confinament, ja van pel seu segon disc, venen d’un 2022 d’èxit, preparen una nova gira i omplen el Cap Roig. Qui ens ho havia de dir quan tots els escoltàvem tancats a casa.

Un concert que va tenir tots els ingredients perquè fos un èxit: música, llums, projeccions, fum, flaixos dels mòbils… I les bombolles que pujaven mentre sonava “No vull baixar”. Això també ho va fer la lluna gairebé plena que va anar sortint durant el concert i va il·luminar el cel dels jardins del Cap Roig.

Tampoc hi va faltar “Ese beso”, “Petons” o “The bright side”.

Després de crits del públic demanant més cançons, ens van portar a “La platja” amb la cançó d’aquest estiu. Tot i interpretar “Volver a empezar”, no van tornar a començar el concert. Per tant, no ens queda més que esperar la pròxima perquè ben segur que “Ho tornaria a fer”, els tornaria a escoltar en directe.

Una crònica de Rita Valero i Ferran Castelló.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).