Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Speaker Cabinets plasmen, en el seu nou videoclip, el reflex d’una generació perduda

Escrit per a 28 de Maig de 2023

  • El power trio de Barcelona publiquen l’esperat clip que acompanya el quart senzill que formarà part del seu pròxim LP, “Reflexions”

Al cap d’uns mesos d’haver publicat “Reflexions”Speaker Cabinets ens sorprenen amb l’estrena del seu respectiu videoclip. Un muntatge audiovisual que destaca per la característica estètica post-apocalíptica que defineix al conjunt, i per l’ús d’uns colors càlids i ataronjats que ens mostren la vivacitat i les ganes de canviar el món de la protagonista d’aquesta cançó: Arkady.

I és que, introduint-nos en l’imaginari propi del grup, la cançó ens relata el crit desesperat d’una generació perduda que lluita amb l’esperança d’obtenir un futur millor, lluny de l’opressió de la societat en la que viu. D’aquesta manera, el grup ens presenta una nova dimensió en la que els germans May, protagonistes en els primers singles del nou disc que estan preparant (Tales from New Babel), queden relegats a un segon pla per donar pas a una nova joventut que, farta de les falses promeses, vol agafar les regnes d’un nou moviment revolucionari que els dugui cap a la llibertat.

Jaume Sucarrats ha estat l’encarregat de posar imatge a tot aquest univers que els Speaker Cabinets construeixen cançó a cançó. I ho ha fet amb una nova producció que ens presenta un muntatge paral•lel que juga amb el relat propi del tema i l’actuació de la banda en una fàbrica abandonada, en la que acaben coincidint ambdues línies argumentals. Una forma ideal d’unir l’esperit rebel de la banda amb la seva principal passió: la música.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *