Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Som Gent del Poble vol implicar més els joves en les associacions dels barris

Escrit per el 11 de Maig de 2023

  • Alfons Martínez explica a Ràdio Palafrugell que permetrà incrementar la seva estima per Palafrugell i el civisme.

Som Gent del Poble vol incrementar la implicació dels més joves en les preses de decisions de les associacions veïnals. Alfons Martínez, membre 5 de la candidatura, destaca a Ràdio Palafrugell que els barris són clau per socialitzar els joves.

Alfons Martínez explica a l’entrevista preelectoral de l’Esmorzar de Ràdio Palafrugell, sobre joventut, que cal fomentar la participació dels barris perquè és “on surt tot”.

Destaca que és un procés lent, però considera que si els joves “s’estimen els barris”, també incrementarà l’estima pel municipi i el civisme.

Martínez és mestre de música i responsable de l’àrea tecnològica de l’escola Pi Verd. Explica que la pandèmia ha aïllat molt la joventut amb la tecnologia i considera que cal evitar-ho.

Per altra banda, Som Gent del Poble vol reformular els espais. Alfons Martínez considera que cal fer canvis en les activitats de Can Genís per atraure a més gent i socialitzar els joves, però també fer una reforma integral a l’espai dels Ametllers o fer la segona fase de la pista de skate.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).