Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Som Gent del Poble proposa estudiar les necessitats futures per l’envelliment i potenciar l’habitatge públic

Escrit per el 4 de Maig de 2023

  • Pili Martínez explica que és molt difícil construir un nou geriàtric, però destaca que cal avançar els possibles problemes per trobar-hi solucions.

Som Gent del Poble proposa estudiar l’envelliment de la població de Palafrugell per preveure les necessitats de la gent gran en un futur. També, incrementar l’oferta de l’habitatge públic amb els pisos buits.

Pili Martínez, membre número 4 de la candidatura de Som Gent del Poble i voluntària en les comissions d’igualtat, salut mental i convivència, explica a l’entrevista preelectoral de l’Esmorzar de Ràdio Palafrugell, sobre benestar social, que cal preveure les necessitats de la població a causa de l’envelliment.

Destaca que a Palafrugell només hi ha dos centres per atendre a la gent de la tercera edat i que estan molt saturats. Afirma que a Palafrugell Gent Gran hi ha unes noranta persones en llista d’espera.

Explica que és molt difícil construir un nou geriàtric, però Martínez comenta que cal avançar els possibles problemes per trobar-hi solucions.

Per altra banda, Som Gent del Poble vol que els pisos buits d’entitats bancàries quedin en mans de l’Ajuntament per crear habitatge públic. Martínez reconeix que és complicat, però volen pressionar abans de construir-ne de nou.

També, volen posar en marxa un programa per millorar l’estat de salut emocional i sexoafectiva dels adolescents. Els crearien professionals especialitzats per dirigir-los a totes les edats i a les famílies.

A més, Martínez explica que cal donar suport econòmic a les entitats com Creu Roja, el Banc dels Aliments, Protecció Civil o Càritas, per tal que puguin continuar amb la seva feina. A part de seguir difonent els programes en marxa com el transport Porta a Porta al CAP o la feina de l’Espai Dona i LGTBI.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).