Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Solidaritat davant del coronavirus

Escrit per el 16 de Març de 2020

  • Joves entre els 15 i els 35 anys del Baix Empordà s’han organitzat per posar-se al servei de la comunitat davant del COVID-19.

Seguint la mateixa línia que els han portat a lluitar contra els desnonaments o la precarietat laboral, el jovent ha apel·lat a l’organització popular i la solidaritat davant del coronavirus. Es pot donar suport a la iniciativa o informar-se per com rebre ajuda al canal de Telegram que han habilitat.

Per tal d’arribar allà a on les administracions no ho podran fer, els joves del Baix Empordà s’han organitzat per defensar a les persones més vulnerables. Lucas Vigouroux, veí de Palafrugell i membre d’Arran Baix Empordà, explica com va sorgir aquesta iniciativa.

El jovent proposa solidaritat davant del coronavirus, una iniciativa a nivell comarcal. No obstant això, cada municipi del Baix Empordà s’hi ha sumat, com és el cas de Palafrugell.

Així, prenent totes les precaucions possibles volen ajudar en tasques quotidianes a persones grans. A més, com destaca en Lucas, també s’han posat en contacte amb ells una família en la que el pare és policia i la mare és infermera i no tenen amb qui deixar els infants.

Actualment, el canal de Telegram de Palafrugell ja té més de 100 usuaris. Per poder ajudar a més persones, avança que volen parlar amb l’Ajuntament de Palafrugell. Un fet que ja s’ha produït a la Bisbal.

A més, des del col·lectiu de joves també apunten a que prenen totes les mesures per evitar el contagi. Així, els voluntaris i voluntàries que treballin amb gent gran no ho faran amb infants.

Podeu recuperar l’entrevista íntegra amb Lucas Vigouroux al següent enllaç.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).