Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


S’inaugura l’exposició ‘Mirada enjòlita’ a Sant Sebastià

Escrit per a 29 de Març de 2023

  • L’exposició de l’artista Maria Recasens es podrà veure a Sant Sebastià a partir de l’1 d’abril.

L’exposició Mirada enjòlita de Maria Recasens obrirà la temporada cultural als espais patrimonials de la muntanya de Sant Sebastià de la Guarda. La inauguració tindrà lloc el dissabte, 1 d’abril a les 19 hores a la torre de guaita de Sant Sebastià.

L’artista Maria Recasens és llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona i doctorada amb un treball sobre els escrits de Paul Valéry dedicats a l’art en general i a les arts plàstiques en particular. Va dedicar-se com a professora a la Universitat de Girona. Des que va fixar la segona residència a la platja de la Fosca de Palamós, s’ha centrat a la creació de pintures i dibuixos. Les seves obres reben la influència de Pierre Bonnard i Manet per representar els paisatges mediterranis.

Recansens va exposar per primer cop l’any 1989 a la ciutat de Terrassa i també, ho ha fet en sales i galeries de Girona, Banyoles o Sant Feliu de Guíxols, entre altres. En aquesta ocasió, es mostraran més de 30 olis, diversos objectes de taller i un documental curt de Pau Recasens.

L’exposició es podrà veure fins al 24 de setembre i es faran visites guiades el 17 de juny a les 17.30 hores, el 12 d’agost a les 18.30 hores i el 23 de setembre a les 17.30 hores. Cada any s’exposen obres d’artistes empordanesos al recinte de la muntanya de Sant Sebastià de la Guarda.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *Segueix llegint