Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


S’inaugura l’exposició de fotografies de Josep Lois al Teatre

Escrit per el 1 d'Abril de 2022

“Instants fixats” és el títol de l’exposició que recull diverses fotografies realitzades per Josep Lois i que es podrà veure durant un mes al Teatre Municipal de Palafrugell.

En total, l’exposició està formada per 34 fotografies que recullen diferents temàtiques que va tractar al llarg de la seva obra. D’altra banda, les cinc que es troben situades al vestíbul són imatges d’espais, racons i paisatges de la vila de Palafrugell, tots ells retratats i “instants fixats” per la mirada de Josep Lois.

La mostra s’inaugura aquest divendres 1 d’abril a les 7 de la tarda i s’allargarà durant tot el mes d’abril. Els darrers dies de l’exposició coincidirà amb la celebració de l’esdeveniment Flors i Violes 2022.

Josep Lois
Josep Lois Clemente va morir el passat 29 d’abril de 2021 a l’edat de 59 anys, i en la seva trajectòria vinculada a la fotografia, va ser president de l’Associació Fotogràfica Cine Club Bahía de Palamós i membre de l’AFIC (Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica de Sant Feliu de Guíxols). Des d’aquestes entitats, Lois va potenciar activitats totes vinculades amb el món de la fotografia, com podien ser cursos de fotografia o exposicions anuals dels associats.
Era un apassionat de la fotografia, la seva tasca va tenir reconeixements nacionals i internacionals, a més de crear un impressionant fons fotogràfic.
L’exposició està organitzada per Maria Dolors Bahí Bofill, vídua de Josep Lois, en col·laboració amb diferents companys de feina i amics de Josep Lois, i es pot visitar en horari habitual del TMP de Palafrugell fins el proper 1 de maig.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).