Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Especial Sant Jordi

Emissions

Sant Jordi a Ràdio Palafrugell

Etiquetes:
Durant tot el dia de Sant Jordi segueix l'actualitat des de la Plaça de Can Mario. Un programa de Ràdio Palafrugell i la Revista de Palafrugell.

Durant tot el dia de Sant Jordi segueix l’actualitat des de la Plaça de Can Mario. Un programa de Ràdio Palafrugell i la Revista de Palafrugell.


Llegir més

Notícies relacionades


Especial Sant Jordi equip

Director de Ràdio Palafrugell des del març de 2022. Ha treballat al departament d'informatius de RAC1, a Catalunya Ràdio, la Cadena SER i Onda Cero. També ha estat coordinador de Ràdio Capital de l'Empordà.

Productor i presentador del programa Esports al Punt. Locutor i realitzador d’espais de continuïtat. Responsable dels continguts generals musicals. Coordinador dels programes que s’emeten enregistrats o programats informàticament.

Tècnic i presentador de les retransmissions de “Futbol a Ràdio Palafrugell”, d'"Hoquei a Ràdio Palafrugell" i de radiofórmula

Subdirector i realitzador i presentador del programa Clan Matinal, tècnic de L’Hora del Peix Fregit. Encarregat de tasques administratives, així com responsable de publicitat.