Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Presentador

Realitzador i presentador del programa d'havaneres i cant de taverna La Xefla, els diumenges al matí.

Director de l’emissora des del febrer de 2018. Graduat en Comunicació Cultural per la Universitat de Girona i Màster en Comunicació Esportiva i Relacions Institucionals per la Universitat Ramon Llull. Cap d’informatius, productor i presentador de l’Hora del Peix Fregit i locutor dels partits de futbol del FC Palafrugell.

Productor i presentador del programa estival Xarrups d’Estiu. Tècnic i presentador de les retransmissions de “Futbol a Ràdio Palafrugell”.

Subdirector i realitzador i presentador del programa Clan Matinal, tècnic de L’Hora del Peix Fregit. Encarregat de tasques administratives, així com responsable de publicitat.

Realitzadora i presentadora del programa setmanal Aires de Cultura.

Productor i presentador del programa Esports al Punt. Locutor i realitzador d’espais de continuïtat. Responsable dels continguts generals musicals. Coordinador dels programes que s’emeten enregistrats o programats informàticament.

Realització i presentació dels espais musicals Sardanes a La Costa i Records Musicals, els dissabtes al matí.

Productora i presentadora del programa estival Xarrups d’Estiu. Productora de la càpsula “En clau de Dona” en la que es repassen personatges femenins que han tingut rellevància al llarg de la història però que han quedat en un segon pla.