Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Setmana de la Ciència i el Turisme Industrial

Escrit per a 8 de Novembre de 2019

Dins la Setmana de la Ciència i el Turisme Industrial, el Museu del Suro organitza un Cluedo en viu, el dissabte 9 de novembre a les 5 de la tarda. Així, un nou misteri amenaça la tranquil·litat del Museu.

Aquesta és l’activitat més destacada, organitzada pel Museu del Suro de Palafrugell en el marc de la 24a Setmana de la Ciència com explica Laura Requena del Museu a Ràdio Palafrugell.

Els participants al Cluedo en viu podran endinsar-se en la ciència i en la història, i resoldre el misteriós cas, tot trepitjant els diferents espais que formaven part de la majestuosa fàbrica de suro “Miquel Vincke &Meyer”. Una activitat per la que ja hi ha totes les places cobertes i que té molt d’èxit.

A més, els assistents parlaran amb els sospitosos mentre podran degustar una copa de vi i trobar pistes a l’exterior de l’equipament. L’activitat està organitza pel Gremio de la Càbala. Per tal d’assabentar-vos amb antelació d’aquest tipus d’activitats, la Laura Requena recomana estar alerta dels canals de difusió del Museu.

D’altra banda, coincidint amb la Setmana de la Ciència i el Turisme Industrial, els dies 8 i 9 de novembre, organitza unes jornades de portes obertes. L’horari és de 10 del matí a 2 de la tarda i de 5 de la tarda a 8 del vespre. Així doncs, es donarà l’oportunitat de conèixer les interioritats de l’equipament.

Assemblea plenària del mNACTEC

D’altra banda, el Museu del Suro, va acollir la reunió de l’assemblea plenària del Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC). Palafrugell va acollir la trobada del mNATEC com a localitat que forma part del conjunt del patrimoni tècnic-industrial de Catalunya.

Josep Salvatella, regidor del Museu del Suro valora positivament aquesta reunió. Destaca que va servir per compartir coneixements amb una vintena de museus de tot Catalunya.

A més, també hi va prendre part la Cap del Servei de Museus, Magda Gassó. La trobada va servir per aprovar les línies directrius del sistema. A més de posar en comú necessitats, projectes i estratègies, entre d’altres aspectes.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *