Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


S’entreguen els guardons “La igualtat a la feina recompensa”

Escrit per a 20 de Desembre de 2019

  • Actiescola i Electrodomèstics Corbí han estat les empreses guardonades.
  • Conversem amb Alfons Martí i Sílvia Corbí.

S’entreguen els guardons “La igualtat a la feina recompensa“. L’Ajuntament de Palafrugell ha entregat els diplomes a les empreses CORBÍ ELECTRODOMÈSTICS, SL i ACTIESCOLA SLU. Josep Piferrer, alcalde de Palafrugell, Joan Vigas, primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció econòmica, i Josep Salvatella, regidor adjunt de Promoció econòmica, han fet entrega dels reconeixements. L’acte ha tingut lloc a la sala de plens del consistori.

Aquest concurs volia premiar les bones pràctiques en igualtat de gènere entre les empreses del municipi. Sílvia Corbí de Corbí Electrodomèstics, i Alfons Martí d’Actiescola han estat els encarregats de rebre aquest guardó. En aquest sentit, hem conversat amb els dos guardonats. Una xerrada que podeu recuperar a l’enllaç.

D’altra banda, s’ha de recordar que aquesta campanya s’englobava dins l’eix 2, “Reorganització del treball i nous usos del temps”, del Pla d’Igualtat d’Oportunitats entre dones i homes 2017-2020 de l’Ajuntament de Palafrugell. Aquest pla ha estat elaborat per una comissió d’igualtat. Aquesta està formada per diferents serveis municipals i entitats del municipi. A més, consta de 6 eixos amb objectius i accions a desenvolupar. Entre ells, l’eix que promou accions que promoguin la igualtat en el món del treball.

Cal recordar que a Ràdio Palafugell vam fer un programa especial entorn a la igualtat de gènere en les empreses.

Per últim, la campanya s’ha dut a terme a través d’una subvenció del Departament de Treball i Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya. Tot i que, es va gestionar des de l‘Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *