Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Seguir la normativa quan es fan activitats a l’aire lliure

Escrit per a 25 d'Octubre de 2019

  • L’Agrupació Excursionista Palafrugell (AEP) organitza una xerrada informativa amb Agents Rurals per donar a conèixer quina és la normativa a seguir quan es fan activitats en espais naturals

Carles Abras, membre de l’Agrupació Excursionista de Palafrugell (AEP) ha fet una pinzellada a Ràdio Palafrugell de la xerrada informativa que tindrà lloc aquest divendres a les 21h a Can Genís. L’equip de suport dels Agents Rurals explicaran com seguir la normativa quan es fan activitats a l’aire lliure.

Arran de la darrera edició de l’Oncotrail, l’AEP va creure interessant oferir una xerrada informativa de la normativa que cal seguir quan es fan esdeveniments en espais naturals. En aquest sentit, Carles Abras destaca que hi ha molt poca gent que conegui la regulació existent.

Un exemple d’impacte mediambiental és l‘Oncotrail. Abras apunta que els Agents Rurals els van comentar la massificació de les Gavarres. Cal recordar que aquest és un espai protegit. Així explica Carles Abras els problemes que comporta que 270 equips passin pel parc de les Gavarres.

Per la manca de coneixement de la normativa, des de l’AEP han convidat a diverses entitats de la comarca que fan activitats a l’aire lliure. En aquest sentit, remarca la importància de conèixer què es pot fer i quins permisos s’han de demanar a l’hora de fer esdeveniments.

D’aquesta manera, Abras ha explicat que no caldria anul·lar esdeveniments per manca de permisos. Un fet amb el qual diverses entitats s’hi han trobat.

Així doncs, avui divendres a les 21h al remodelat espai de Can Genís té lloc aquesta activitat organitzada per l’Agrupació Excursionista de Palafrugell. Un xerrada informativa sobre la normativa quan es fan activitats a l’aire lliure oberta a tothom.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *