Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


S’aprova una moció per a reclamar ajudes pels sectors de la restauració i del comerç

Escrit per a 2 de novembre de 2020

  • El Partit dels Socialistes presentà una moció per a reclamar ajudes pels sectors de la restauració i del comerç.
  • La moció va quedar aprovada amb el suport de les diferents forces polítiques.

El Partit dels Socialistes de Palafrugell va presentar una moció, al ple ordinari del mes d’octubre, per a reclamar ajudes, al Govern de la Generalitat, a fons perdut pels sectors de la restauració i comerç de Palafrugell.

Juli Fernández (PSC) afirmà que les ajudes són molt necessàries perquè han d’ajudar als negocis que han hagut de baixar la persiana a causa de les mesures de prevenció del contagi de la COVID-19.

El primer tinent d’alcalde Joan Vigas anuncià el suport del govern a la moció presentada pel partit dels socialistes. Afirma que és l’única via per a salvar la crisi econòmica provocada per la pandèmia.

Joan Farré, del partit dels Ciutadans, també afirmà que era molt necessari protegir les empreses, els autònoms i les famílies. Fins i tot, va afirmar que de vegades els governs prenien mesures sense tenir-ne en compte les conseqüències.

Alfons Rius, regidor d’En Comú Podem, va reclamar més mesures socials a la moció.

Per acabar, el portaveu del partit dels socialistes, Juli Fernández, va agrair el suport dels partits polítics. Per altra banda, va reconèixer que, tenint en compte la situació de la pandèmia, és inevitable que els governs hagin de prendre decisions que afectin l’economia i remarca que és molt necessari no abaixar la guàrdia. A més, va respondre a Alfons Rius defensant que la moció ja incloïa mesures socials. Finalment, es va aprovar que la moció passés a ser institucional amb el suport de totes les forces polítiques.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *