Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


S’ampliarà el cementiri de Palafrugell per acollir altres confessions no catòliques

Escrit per el 7 de Desembre de 2022

  • Jaume Palahí va explicar al ple que es tracta d’una demanda en què fa temps que treballen.

El cementiri de Palafrugell s’ampliarà per acollir altres religions no catòliques. El ple de l’Ajuntament va aprovar per unanimitat la qualificació dels terrenys que se situen entre el cementiri i l’autovia C-31 per a ampliar el cementiri municipal. Actualment, és espai agrícola i que passarà a acollir equipament social religiós. Al mateix temps, seguirà sent un sòl no urbanitzable.

Amb la modificació puntual del número 10 de POUM de Palafrugell, es podria dur a terme l’ampliació i disposar d’espai per a enterraments d’altres confessions religioses no catòliques. És una petició que fa anys que es va proposar, tal com va explicar el regidor d’urbanisme, Jaume Palahí, al ple.

Palahí va explicar que ja s’han fet les prospeccions de terreny per assegurar que l’espai és apte per posar-hi un cementiri.

Joan Farré de Ciutadans s’hi va mostrar a favor, així com Alfons Rius, de Palafrugell en Comú. De la seva banda, l’equip dels socialistes també s’hi va mostrar a favor, però va demanar alguns aclariments d’aspecte tècnic.

Fotografia: Davidpar


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).