Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Salvem el Golfet reclamarà a la justícia l’enderrocament dels murs del xalet del Golfet

Escrit per el 13 de Febrer de 2024

  • Margarita Riera, de l’associació, assegura que hi ha sentències definitives que determinen que “els murs del xalet s’han d’enderrocar”.

L’associació Salvem el Golfet reclamarà a la justícia l’enderrocament dels murs del xalet del Golfet. Margarita Riera, de l’entitat, assegura a Ràdio Palafrugell que hi ha sentències definitives que demanen l’enderrocament dels murs més alts. Són els que superen el que marca la normativa de Palafrugell i la llei de Costes.

Faran la petició al jutjat contenciós administratiu número 1 de Girona.

D’aquesta manera, buscaran aplicar la sentència.

Per altra banda, explica que hi ha una altra sentència que anul·la les llicències d’obres, però no és definitiva. Afegeix que “amb l’anul·lació de les llicències, el promotor té el deure de redactar i tramitar un estudi d’impacte i integració paisatgística. També l’anàlisi d’alternatives de la ubicació de l’obra”.

Després, caldrà valorar l’impacte paisatgístic.

Per altra banda, reclamen la construcció i obertura del camí de ronda davant del xalet del Golfet i d’altres camins tallats. L’entitat considera que és responsabilitat de l’Ajuntament de Palafrugell la construcció del camí de ronda. Riera afegeix que “el mirador, que és la porta d’entrada al camí, està absolutament xafat”.

Dissabte van fer una mobilització conjunta amb les entitats SOS Costa Brava i SOS Palafrugell per a reclamar-ho.


Opinions dels lectors
  1. Carherine Perelló Scherdel el 15 de Febrer de 2024 a les 13:02

    Em demano perquè serveixen les sentències. Les associacions hem de destinar molt de temps, energies i diners per pagar les defenses legals i els ajuntaments no defensen ni compleixen la llei…. Hauria d ‘haver la possibilitat de defenestrar.los per mala praxi !

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).