Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Salvador Illa del PSC: “Donarem el suport necessari [a Juli Fernández], no només per guanyar les eleccions, sinó per governar Palafrugell”

Escrit per a 3 de setembre de 2022

  • Hi va haver la presència de Salvador Illa, Juli Fernández, Marc Lamuà, Sílvia Paneque i altres representants del partit.
  • Va afirmar que el català ha de ser “el centre de gravetat” en l’ensenyament, però que el castellà també hi ha de tenir un pes important.

El Partit dels Socialistes de Catalunya va iniciar el curs polític a les comarques gironines en un sopar al Mas Oliver de Palafrugell divendres passat. En aquest, hi va participar el primer secretari del partit, Salvador Illa; el portaveu i candidat del PSC de Palafrugell, Juli Fernández; el primer secretari dels socialistes gironins, Marc Lamuà; i la portaveu del PSC de Girona i diputada Sílvia Paneque, a part d’altres representants del partit.

Salvador Illa va donar suport a la candidatura de Juli Fernández a les pròximes eleccions municipals, remarcant la rellevància que suposaria poder governar a Palafrugell. A més, posà èmfasi que Fernández ja havia guanyat les darreres eleccions, però que no havia pogut formar govern.

“Donarem tot el suport que hàgim de donar perquè aquesta vegada no només guanyem les eleccions, sinó que puguem governar a Palafrugell”

Salvador Illa

També explicava que des del partit dels socialistes han estat treballant en tota la demarcació gironina i considera que ja els està donant fruits en els resultats assolits. No obstant això, remarcava que l’última paraula la tindrà la ciutadania en els comicis.

Per altra banda, també va ser preguntat sobre quin ha de ser el pes del castellà als centres educatius. Destacà que el català ha de ser “el centre de gravetat” a les aules, però que el castellà també ha de tenir un pes en l’educació.

Per acabar, també va tenir paraules de record a la població de la Bisbal d’Empordà, afectada per la pedregada dels darrers dies, i a les forces de seguretat que hi van treballar.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *