Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


S’absolen els dos germans acusats d’apallissar un home a Palafrugell

Escrit per el 18 d'Abril de 2023

  • La sentència encara no és ferma, però no s’ha pogut demostrar la versió de la víctima.

S’absolen els dos germans acusats d’apallissar un home a Palafrugell. Els suposats fets van tenir lloc al carrer de la Constància el 22 d’abril de 2020. La sentència de la secció quarta de l’Audiència de Girona conclou que els fets que relata la víctima no es poden demostrar i que les proves corroboren més aviat la versió dels acusats.

Segons informa el Diari de Girona, la víctima va afirmar en el judici que coneixia els agressors per enfrontaments previs. Explica que el dia dels fets van abordar-lo tres homes mentre anava en bicicleta, cap a les 21.45 hores. Els tres homes són els dos germans i el pare, el qual no ha estat jutjat. Explica que van abordar-lo i, a causa dels cops de puny a la cara, va perdre dues dents.

També, va canviar la versió dues vegades i no es va poder demostrar amb els informes mèdics.

En canvi, els acusats van negar que es coneguessin abans i van assegurar que feia esses amb la bicicleta i va acabar xocant amb un fanal. A més, se’ls acusava a 4 anys de presó per un delicte de lesions.

La sentència encara no és ferma, però exposa que les proves corroboren la versió dels acusats, com el testimoni del pare o dels agents de la policia. La policia afirma que la víctima va tenir una actitud agressiva el dia dels fets.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).