Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Roser Massaguer és la nova presidenta de la secció local d’ERC

Escrit per el 14 de Setembre de 2023

  • Els republicans han escollit la nova executiva local per al mandat 2023-27 i han renovat gairebé tots els càrrecs per emprendre nous projectes.

Roser Massaguer és la nova presidenta de la secció local d’Esquerra Republicana de Palafrugell. Els republicans han escollit la nova executiva local per al mandat 2023-27. També, han renovat gairebé tots els càrrecs per emprendre nous projectes després de la renovació al partit en les passades eleccions municipals.

Ha agafat el relleu de Xavier Segura que ocupava el càrrec des de l’any 2007. Roser Massaguer va ser regidora en diversos mandats i a l’àrea d’Hisenda del 2017 al 2019 i de Benestar Social, del 2017 al 2023. També, va ser empleada de banca.

Massaguer ha expressat “la il·lusió d’encapçalar la secció local en la nova etapa” i en “un grup renovat que assegura el futur del projecte per Palafrugell”. Explica que volen un poble “més igualitari, pròsper i sostenible”.

Mònica Alcalà és la nova secretària de Política Municipal i Acció Política. Va ser la candidata a les passades eleccions i també, regidora des de l’any 2019. La secretaria d’Organització anirà a càrrec de Marc Casanovas que és regidor des del juny.

Toni Costa és el nou secretari de Finances; Mònica Tauste, la secretària de Feminismes i Igualtat i Eudald Pagès, el secretari de la nova secretaria d’Entitats i Esdeveniments. Albert Tané continua com a secretari d’Imatge i Comunicació. Josep Piferrer i Xavier Vilà actuaran com a vocals, amb la funció d’assessorar políticament.

Esquerra Republicana de Palafrugell té previst ampliar l’executiva els pròxims mesos, quan els nous membres n’hagin complert tres de militància i tinguin dret a formar-ne part.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).