Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Romà Bancells, jugador del CH Palafrugell, anuncia que es retira als 37 anys

Escrit per el 1 de Gener de 2023

  • Ho fa per motius professionals.

El jugador Romà Bancells, del Corredor Mató CH Palafrugell, ha anunciat que es retira als 37 anys. Explica que, tot i que físicament podria seguir algun any més, tancarà la seva etapa a l’hoquei. Ho comentava al programa PalaSport amb Rafel Corbí.

En aquest sentit, els motius de la seva retirada han estat professionals i afirma que li han fet incompatible seguir jugant a una competició tan exigent. Aquesta temporada ha tingut fitxa al club palafrugellenc, però no ha arribat a jugar.

Durant la temporada passada va viure el descens de categoria del CH Palafrugell. Destaca que hi havia bon equip per poder seguir a la màxima competició estatal, però no va ser possible. Per altra banda, remarca que l’experiència personal va ser molt bona.

Es mostra satisfet amb el joc que s’està fent ara amb Cesc Linares com a entrenador del club. A més, afegeix que encara que el club seguís a l’OK Lliga no hauria canviat la decisió de plegar.

Per altra banda, Bancells és nascut a Maçanet de la Selva i està molt vinculat familiarment a Palafrugell. La temporada passada va arribar al club palafrugellenc i, prèviament, havia jugat al Reus Deportiu (2017-2021), al Vic (2006-2017) i al SHUM Maçanet (2003-2006).

També, ha jugat a les seleccions catalana i espanyola. Amb la catalana, va ser campió de la copa Amèrica a Vic i de la Golden Cup, les dues l’any 2010. Amb l’espanyola, va ser campió del món el 2009 i dos cops campió d’Europa, els anys 2010 i 2012.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).