Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Retorn a la Costa Brava dels anys 60 i 70

Escrit per a 29 de Juliol de 2020

  • La Conversa de Barraca es farà al pati de la Biblioteca, aquest dimecres, a les 20h.
  • La sessió parlarà sobre la vida social i nocturna de la Costa Brava als anys 60 i 70.

La Biennal de fotografia Xavier Miserachs, que comença aquest dissabte, portarà a la Biblioteca de Palafrugell, un primer tastet de la exposició. Emmarcat dins de les tradicionals Converses de Barraca aquest any es parlarà sobre la vida social i nocturna de la Costa Brava als anys 60 i 70. La sessió que va sota el títol “Costa Brava Show: fotografies i vivències d’una època” retrà homenatge al llibre del mateix nom del fotògraf Xavier Miserachs.

Enric Bruguera, comissari de la Biennal de Xavier Miserachs, ha explicat que aquesta xerrada estarà enfocada en el turisme a la Costa Brava durant els anys 60 i 70.

En aquest sentit, el palafrugellenc, apunta que la xerrada estarà ambientada en el llibre que va publicar Miserachs l’any 1966. A més, Bruguera, ha explicat que la sessió serà moderada per Lluís Maimí i en Lluís Molinas. Una activitat, però, que té la voluntat de ser un debat amb els assistents.

D’altra banda, el comissari ha afirmat que els espectadors també podran observar diferents fotografies fetes per altres fotògrafs catalans.

Per acabar, Enric Bruguera, anima a tothom a acostar-se a l’equipament. A més, recorda que qui no hi pugui assistir podrà seguir-ho pel canal de YouTube de la Biblioteca Municipal.

Podeu recuperar l’entrevista íntegra a Enric Bruguera al següent arxiu.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *