Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Repàs de les activitats de Can Genís fins al març

Escrit per a 31 de Gener de 2022

  • Repassem els tallers i altres activitats que tindran lloc durant aquest trimestre.
  • Queden poques places per l’esquiada del mes de febrer.

Marina Trias, dinamitzadora juvenil de Can Genís, ens repassa quines són les activitats en marxa fins al mes de març.

Primer de tot, ens explica que actualment ja hi ha diversos cursos funcionant, entre ells, el d’introducció al dibuix i la pintura de Montserrat Català, cada setmana des del mes d’octubre.

D’altra banda, també hi ha activitats +30. És a dir, pensades per als majors de trenta anys. Entre elles hi ha el txikung, impartida per Ona Esteban, que consisteix en una barreja d’estiraments, ioga i meditació, provinents de la medicina xinesa, tal com detalla Trias.

En el cas de les activitats per a majors de 30 anys, també s’ha ofert un curs de competències bàsiques d’informàtica durant el mes de gener.

Activitats musicals

Des de Can Genís s’ha endegat la iniciativa musical de fer un concert al pati del centre cada mes. El passat 9 de gener va pujar a l’escenari la Paula. El 20 de febrer actuarà Cantautots i el 20 de març, Ideal.

Tallers

Pel que fa als tallers, el 7 de febrer començarà un taller de ioga i creixement personal, que tindrà lloc durant sis dilluns, de 18 a 19.30 h. Serà impartit per Paula Garcés i les places són limitades.

El pròxim 8 de febrer començarà el curs d’iniciació al dibuix digital que impartirà l’Anna Grimal. Tindrà lloc durant tres dimarts entre les 18.30 i les 20 h. Tot l’equip tècnic serà facilitat per Can Genís.

Els amants i afeccionats a la cuina també poden conèixer més sobre la gastronomia. El passat 20 de gener va dedicar-se als esmorzars nutritius i saludables; el 10 de febrer, als menús vegetarians per emportar; i el 10 de març, a les tapes i pinxos vegans. Es tracta d’un taller conduït per Marina Boada.

També hi haurà un curs d’iniciació a la ceràmica que tindrà lloc tots els divendres de març, de 18 a 20 h. Es realitzarà a la UEC, al carrer Vall d’Aran, amb l’Aula d’Art, impartit per Carlets.

A més, durant els dies 27 de gener i 3 i 10 de febrer, s’imparteix una classe de retoc fotogràfic. I al març, s’impartiran dues sessions d’introducció a la il·luminació.

Esquiades a Masella

A part dels tallers, també s’han programat dues esquiades a Masella. La primera serà el 12 de febrer i queden les últimes places; i la segona, el 12 de març. La sortida es farà des de l’Institut Baix Empordà a les 6.00 i la tornada serà cap a les 20.30 h. El preu és de 55 euros i inclou el bus, el forfet i l’assegurança. A més, també es pot llogar el material a Intersport-Sports77.

Videoconferència amb Sea Shepherd

També es podrà conèixer quines són les tasques que fa l’associació sense ànim de lucre Sea Shepherd, que té com a principal objectiu defensar la conservació marina. Es podrà conversar amb la palafrugellenca Mar Casariego, el pròxim 27 de febrer, amb motiu del Dia Mundial de les ONG. A part, dues setmanes abans es posarà en marxa una exposició sobre aquesta entitat.

Curs de monitor de lleure

A més, també es posarà en marxa un curs de monitor/a d’activitats de lleure que s’impartirà a Pals. Es pot reservar ja la plaça a Can Genís. Tindrà lloc durant el mes d’abril i serà gratuït, ja que està subvencionat al 100%. El requisit per poder-hi participar és estar inscrit a Garantia Juvenil (SOC).

Cal tenir en compte que les persones que estiguin interessades en qualsevol de les activitats que requereixin la inscripció prèvia, ho poden fer omplint els PDF editables que es trobaran al portal web de Can Genís i enviar-los omplerts al correu electrònic cangenis@palafrugell.cat. O bé, adreçant-se a les instal·lacions.

Així mateix, cal recordar que si hi ha alguna activitat dirigida a menors de 29 anys, però algú major de l’edat hi està interessat, pot posar-se en contacte amb Can Genís.

Per acabar, Marina Trias avança que la programació d’abril, maig i juny estarà totalment creada pels joves que van participar en un curs de premonitors.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *