Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Reordenació del trànsit al barri Mas Mascort

Escrit per el 1 d'Octubre de 2020

  • Els canvis al barri Mas Mascort de Palafrugell, pretenen la reordenació del trànsit, evitar cues, pacificar accessos, reduir la contaminació i la tranquil·litat del veïnat.
  • Els STOP del carrer Pi i Maragall, i del carrer Pals, tenen la intenció de fer reduïr la velocitat i poder facilitar la sortida dels veïns.

A partir de l’inici del mes d’octubre, entrarà en funcionament, al barri de Mas Mascort de Palafrugell, la reordenació del trànsit a causa del volum de vehicles que hi circulen amb la finalitat d’evitar les cues que s’originen a diari en la cruïlla del carrer Manufactures del Suro amb el carrer de Pals. Així com evitar els embussos de trànsit que son habituals i, al mateix temps, reduir els índexs de contaminació. I tampoc cal oblidar que aquests canvis s’originen en bona part per pacificar els accessos a tots aquells infants, nois i noies que cada dia van a l’escola Barceló i Matas i al nou institut.

Des de Ràdio Palafrugell, hem comptat amb la visita als estudis de Pau Lladó, regidor de l’Ajuntament de Palafrugell. Lladó ens explica com es pretén simplificar els sentits de circulació de manera equilibrada per a entrar i sortir del veïnat. A més, també han conversat amb els veïns de la zona, per exposar els motius dels canvis i conèixer la seva opinió.

Millora de l’estacionament al carrer Pals

La col·locació del STOP lluminós a la cruïlla del carrer de Pals amb el carrer Torrent, te la intenció de fer reduïr la velocitat i poder facilitar la sortida dels veïns del sector de Mas Mascort. Un altre STOP es col·locarà a la cruïlla del carrer Pi i Margall amb el carrer de Roses amb les mateixes intencions.

També aquests canvis originaran major estacionament disponible al carrer de Pals i en conseqüència, una major tranquil·litat del veïnat. En el mateix carrer, també s’ha pintat una zona de BUS i s’ha posat a disposició dels comerços un espai de càrrega i descàrrega.

Tot seguit, podeu escoltar la conversa sencera amb Pau Lladó, regidor de l‘Ajuntament de Palafrugell.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).