Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Reobertura de la Piscina Municipal de Palafrugell

Escrit per el 15 de Juny de 2020

  • Es preveu la reobertura de la Piscina de Palafrugell a partir del dilluns 22 de juny
  • Certs esdeveniments esportius s’han hagut de cancel·lar a causa de la COVID-19

Arran del desconfinament, els serveis esportius de Palafrugell han anat prenent mesures per poder reprendre la pràctica d’activitats. Així, hem parlat amb el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Palafrugell, Isidre Tenas. L’edil ha avançat a Ràdio Palafrugell que la reobertura de la Piscina Municipal de Palafrugell serà el proper dilluns 22 de juny.

Malgrat entrar en Fase 3 aquesta setmana, han esperat a poder obrir-la el dilluns vinent. Segons el regidor, encara es tenien alguns dubtes referents a les normatives, els quals es resoldran en funció del que dictin les autoritats sanitàries. D’altra banda, Tenas també explica que existeixen altres problemes a tenir en compte a banda de la limitació d’aforament i la distància de seguretat.

A part d’aquests inconvenients, també s’hi afegeixen altres implicacions com ara el moviment de gent causat pel gimnàs i la sala de bicicletes. Així doncs, i a causa de la gran sol·licitud dels espais públics, s’hauran de regular els horaris i la neteja de les instal·lacions.

Espais esportius disponibles

No obstant això, tot i la feina pendent a la piscina, ja estan disponibles altres establiments com ara l’estadi i alguns pavellons. En aquest sentit, malgrat que es mantenen algunes restriccions, el regidor ha comunicat que, durant la Fase 3, hi poden entrenar més de 10 persones juntes. Tanmateix, tot i que la temporada ha finalitzat, els equips podran seguir entrenant i recuperar la seva activitat.

Per altra banda, Isidre Tenas ha aprofitat per explicar les reparacions que s’han fet en certes instal·lacions i estadis durant aquest temps:

Les conseqüències de la Covid-19

Tanmateix, tot i els avenços en les reobertures i modificacions, el regidor ha parlat també sobre altres efectes de la pandèmia. Concretament, hi ha hagut esdeveniments els quals, degut a les aglomeracions de gent, s’han hagut de suspendre amb totes les conseqüències que això comporta a nivell turístic i econòmic.

Així i tot, també ha volgut recalcar les activitats que s’han pogut salvar gràcies al compliment de les condicions de seguretat. En concret, tant el campionat d’Espanya de veterans, previst entre el 20 i el 26 de setembre, com els partits de tenis, es podran mantenir. A banda d’això, el rocòdrom també s’ha finalitzat i està disponible tant per particulars com per l’Agrupació excursionista de Palafrugell.

Per últim, també ha acabat fent balanç de la situació dels diferents entitats esportives del municipi. En general totes elles s’han vist beneficiades per la COVID, ja que malgrat l’aturada de les competicions han acabat assolint els seus objectius.

Podeu escoltar l’entrevista íntegra del regidor d‘Esports de Palafrugell, Isidre Tenas, en la que destaquem la reobertura de la Piscina Municipal de Palafrugell, al següent arxiu:


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).