Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Renovat el conveni entre Ajuntament i Oohxigen

Escrit per a 24 de Febrer de 2020

  • L’associació de comerç i negoci de Palafrugell rebrà 12.000 euros per part del consistori.

Fa unes setmanes que s’ha renovat el conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Palafrugell i Oohxigen. A través de l’Institut de Promoció Econòmica (IPEP), s’ha firmat la prórroga del conveni entre el consitori i l’associació de comerç i negoci de Palafrugell. El conveni estableix les línies per les quals l’associació es compromet a treballar per la dinamització del teixit comercial i empresarial de Palafrugell, en coordinació amb l’IPEP.

Amb aquest acord, l’IPEP pretén afavorir les activitats i les accions destinades a fomentar la promoció i la dinamització comercial. Així doncs, l’associació de comerciats rebrà de l’IPEP 12.000 euros destinats a desenvolupar el seu pla d’actuacions 2020. A més, també servirà per consolidar l’entitat com a referència del sector comercial i empresarial al municipi.

Aquest acord forma part del Pla d’Acció Comercial de l’IPEP. Aquest pla inclou també accions per fomentar la col·laboració publico-privada i l’emprenedoria, modernitzar i professionalitzar el comerç. Per últim, també pretén millorar els serveis i l’accés a l’espai comercial urbà, entre d’altres.

Renovat el conveni entre Ajuntament i Oohxigen
Susanna Casademnont, presidenta d’Oohxigen, Josep Piferrer, alcalde de Palafrugell, Joan Vigas, regidor IPEP i Vero Serralvo, dinamitzadora d’Oohxigen

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *