Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Renovació càrrecs locals d’ERC i JxCat Palafrugell

Escrit per a 3 de febrer de 2020

Ens els darrers dies hi ha hagut la renovació dels càrrecs locals d’ERC i JxCat Palafrugell. D’una banda, els republicans palafrugellencs continuaran amb Xavier Segura com a president de la secció local. D’altra banda, Junts per Catalunya ha escollit a Èric Torres com a president de la nova executiva.

Esquerra Republicana de Palafrugell ha donat a conèixar que Olga Palahí, ocuparà la vicepresidència i continuarà com a secretària de la dona. D’altra banda, Pau Lladó serà el nou secretari d’organització i Josep Piferrer, de política municipal; a més, es crea el càrrec de secretari d’imatge i comunicació, que ocuparà Albert Tané. Finalment, la secretaria de finances continuarà a càrrec de Roser Massaguer. Tots el càrrecs s’han decidit per unanimitat. Tot això amb Xavier Segura al capdavant de la secció local del partit.

Nova executiva a JxCat Palafrugell

L’assemblea de Junts per Catalunya Palafrugell ha escollit a Èric Torres. Torres, de 26 anys, treballa actualment en una empresa internacional de desenvolupament software a Girona i afronta amb il·lusió “els reptes” d’aquesta nova etapa al capdavant del partit al municipi.

El programa de la nova executiva, que els assistents han aprovat per unanimitat, està basat en sis punts: la renovació de la comunicació de l’agrupació local, l’ampliació de la base d’associats al municipi, mantenir un contacte constant i directe amb les associacions i entitats, millorar en l’organització d’activitats i esdeveniments, un ferm compromís amb la independència i recuperar la iniciativa pel que fa a l’empresa, el comerç i el turisme. “Comença una etapa en la que ens proposem treballar de valent tenint clars aquests objectius, per tal de reforçar-nos en els diferents àmbits”, ha explicat Torres.

Francesc Poch, Albert Gómez, Sandra Pèries, David Martín, Marta Baserba, Josep Gabarró, Francesc Vaqué, Júlia Aymerich i Jordi Policarp acompanyen Torres en la nova executiva.

La nova executiva de Junts per Catalunya Palafrugell amb Èric Torres al centre

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *