Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Relleu generacional al grup Port Bo

Escrit per a 24 de Març de 2021

  • Ireneu Ferrer i Carles Casanovas deixaran la formació el proper 2022 per deixar pas a Lluís Bofill i Xavier Jonama.

El grup d’havaneres Port Bo ha anunciat que està treballant en el relleu generacional. En aquest sentit, dos dels tres components de la formació de Calella de Palafrugell deixaran el grup a partir de la primavera del 2022. Es tracta de Ireneu “Mineu” Ferrer i Carles Casanovas, els dos membres més antics de la formació. Així, el relleu generacional al grup Port Bo es farà durant aquest any i Lluís Bofill i Xavier Jonama ocuparan el buit que deixaran Ferrer i Casanovas.

Ràdio Palafrugell s’ha posat en contacte amb Carles Casanovas per comentar aquest adèu. Casanovas ha recordat que és un fet natural tot i que en els 55 anys d’història del Port Bo no ha passat tantes vegades.

Tot i l’adèu de Carles Casanovas i “Mineu”Ferrer, de forma esporàdica, a partir del 2022, seguiran pujant a l’escenari amb el Port Bo per oferir concerts a 5 veus.

Per tot això, malgrat l’anunci de comiat, ambdós continuaran sobre dels escenaris fins el 2022. Durant aquest període acabaran d’ajustar la manera d’interpretar el repertori dels nous components a l’estil Port Bo. De fet, actualment assagen dos cops per setmana per

En aquest sentit, Casanovas ha detallat que la decisió la van prendre de forma conjunta els tres membres actuals de la formació dos anys i mig enrere.

Lluís Bofill i Xavier Joanama els escollits

A partir de la primavera del 2022 Lluís Bofill i Xavier Joanama deixaran el grup l’Empordanet per unir-se al Port Bo. Carles Casanovas ha justificat aquesta elecció perquè han considerat que són els que millor es poden adaptar al grup d’havaneres de Calella.

Per la seva banda, Xavier Jonama valora com una gran oportunitat formar part del grup més emblemàtic de Calella de Palafrugell.

La presentació oficial del canvi generacional al grup Port Bo es farà a finals de setembre al Teatre Municipal de Palafrugell, coincidint amb el tradicional concert d’aniversari de la formació.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *