Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Reforma de la gespa del camp del Gregal

Escrit per el 20 de Setembre de 2023

Una de les reclamacions més escoltades, per part de les entitats esportives del món del futbol a Palafrugell, ha estat el pèsim estat de les instal·lacions del camp del Gregal.

Segons el regidor d’Esports, Isidre Tenas, en declaracions al programa Palasport de Rafel Corbí, properament es procedirà al canvi de la gespa com a primer pas a la reforma que s’hi vol practicar. Tenas va indicar que l’obra ja està adjudicada.

Segons el regidor d’Esports s’ha de buscar la millor data per que la instal·lació estigui inoperativa el mínim temps possible. El camp del Gregal l’utilitza el fubol base del FC Palafrugell, a més de l’AD Sauleda, La Punxa i el Mas Mascort. Durant els propers mesos, també es preveu la construcció dels nous vestidors i del servei de bar.

La il·luminació del camp haurà d’esperar, donat que és prioritari la substitució de les llums de l’estadi municipal. Això es farà amb una subvenció dels Fons Next Generation d’uns 600.000€.

També es comprovarà l’estat de les torres de llum, i s’instalaran dos elevadors per accedir a la graderia, tal i com marca la normativa.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).