Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Recepció oficial a l’Handbol Garbí i a l’Hoquei Palafrugell

Escrit per el 29 de Juny de 2019

L’Ajuntament de Palafrugell ha ofert una recepció oficial a l’Handbol Garbí i a l’Hoquei Palafrugell. El motiu, l’excel·lent temporada dels dos clubs palafrugellencs. Ambdós clubs han realitzat una excel·lent competició, fet que ha ajudat a portar el nom de la vila arreu del tot el país.

El primer equip del Club Hoquei Palafrugell ha realitzat una fantàstica temporada que li ha permès tornar a la màxima categoria de l’hoquei estatal. S’ha de recordar que ara fa dues temporades, el CH Palafrugell ja va competir a l’OK Lliga. Un fet que va ser històric per a l’entitat i per a Palafrugell. A més, el passat mes de febrer, el club també va assolir, per segon cop, emportar-se la Copa de la Princesa

Per la seva banda, el primer equip del Club d’handbol Garbí ha assolit una fita històrica. L’any en que celebra els seu 40 aniversari, ha aconseguit l’ascens a la Lliga Catalana del seu primer equip.

Per aquest motiu, l’Ajuntament de Palafrugell ha ofert una recepció oficial a l’Handbol Garbí i a l’Hoquei Palafrugell. D’altra banda, també estava previst fer un reconeixment a Aliona Bolsova per la magnífica participació en el torneig de Roland Garros. Finalment, per motius d’agenda, la tennista palafrugellenca no ha pogut assistir a l’acte.

Recepció oficial a l'Handbol Garbí i a l'Hoquei Palafrugell
Recepció oficial a l'Handbol Garbí i a l'Hoquei Palafrugell
Recepció oficial a l'Handbol Garbí i a l'Hoquei Palafrugell

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).