Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Rebenten l’aparador de la botiga de roba de segona mà de Càritas

Escrit per el 29 d'Abril de 2021

  • Els fets s’han produït a un quart de tres de la matinada a la botiga situada al Casal Parroquial.
  • Marissa Grassot lamenta els fets i explica que la Policia Local està revisant les càmeres de videovigilància instal·lades a la zona.

Palafrugell s’ha despertat amb una part de l’aparador de la botiga l’Imperdible rebentat a causa d’un robatori que ha tingut lloc aquesta passada matinada. La Policia Local de Palafrugell està investigant les imatges de les càmeres per esbrinar la identitat del lladre.

Segons ha confirmat Marissa Grassot, responsable de Càritas Palafrugell els fets s’han produït a un quart de tres de la matinada. En aquell moment el lladre ha rebentat una part de l’aparador de la botiga de roba de segona mà per entrar-hi a dins. L’atracador ha aprofitat que les dues portes que tanquen l’accés al passadís de l’edifici del Casal estaven obertes per entrar-hi.

Restes de sang

D’altra banda, en aquest moments encara no han pogut valorar el furt, atès que la policia científica ha d’investigar unes restes de sang que el lladre s’hauria fet en trencar l’aparador. La Policia Local, per la seva banda, està investigant les càmeres de seguretat que hi ha a les dos entrades de l’edifici del Casal Parroquial. No obstant això, segons ha avançat Grassot, en les primeres visualitzacions, no s’hi ha pogut veure el lladre. En aquest sentit, el cos policial apunta que el lladre sabia de l’existència de les càmeres i s’hauria arrossegat per terra per tal de no ser enregistrat.

Amb tot, la investigació continua en marxa atès que a la botiga de segona mà de l’Imperdible hi ha una càmera que fa fotografies. A més, també hi ha les restes de sang que podrien ajudar a identificar el furt.

Estat de l’aparador després que el lladre el rebentés per accedir a l’interior de la botiga

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).