Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Ràdio Palafrugell viu un estiu al carrer

Escrit per el 8 de Juliol de 2022

  • La programació d’estiu de l’emissora municipal de Palafrugell girarà al voltant de les activitats lúdiques i culturals de la ciutat, amb la millor música que s’escoltarà aquest estiu a l’Empordà

Aquest dilluns 11 de juliol comença la programació d’estiu de Ràdio Palafrugell, amb el lema “Un estiu al carrer, amb Ràdio Palafrugell”. La presència als principals esdeveniments culturals i lúdics del municipi serà l’eix sobre el qual pivotarà el dia a dia de l’emissora durant aquestes setmanes. Tot plegat, unit als programes habituals de la graella, que no descansen, i una selecció musical pensada per entretenir i fer passar millor la calor. 

Un estiu al carrer, amb Rafel Corbí

Cada dijous, Ràdio Palafrugell escull un punt del municipi per traslladar-hi tota la ràdio. Els micròfons, els cables, la música, els entrevistats, i sobretot, el presentador: en Rafel Corbí. Ell i el seu equip descobriran què amaga Palafrugell a l’estiu, parlaran amb protagonistes inesperats i exploraran tots els racons de casa nostra. Serà els dijous d’11 a 14 del matí, a la ràdio, i al carrer. 

Xarrups d’estiu, amb Ferran Castelló i Rita Valero

El programa més refrescant dels estius de Ràdio Palafrugell. Viurem la vida d’estiu, els principals esdeveniments, les festes i concerts que tenen lloc a la ciutat, parlarem amb protagonistes i tractarem els temes indispensables dels estius. En Ferran Castelló i la Rita Valero ens acompanyaran cada dissabte al matí, i a les xarxes socials de la ràdio. 

Música de festival, amb Martí Oliveira

L’Empordà té un festival de música a cada cantonada. Des de grans esdeveniments com el Cap Roig o el Porta Ferrada, fins a propostes de petit format. Cada dia, a les 8 del vespre, en Martí Oliveira repassarà les cançons dels artistes que actuen aquell dia a Palafrugell i arreu de la comarca. Escoltarem els seus grans èxits, però també peces menys conegudes. 

Fem pati. Un podcast de la biblioteca de Palafrugell

En aquest nou podcast de la mà de la Biblioteca de Palafrugell, els oients podran escoltar tots els esdeveniments organitzats aquest estiu al pati de la biblioteca, un dels espais més singulars del municipi. La programació inclou un cicle d’activitats entorn de l’havanera en col·laboració amb la Fundació Ernest Morató o duels literaris amb Jordi Amat, Guillem Martínez, Rafel Nadal i Miquel Berga.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).