Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Ràdio Palafrugell sorteja entrades pels concerts de pagament del Festival de Jazz Costa Brava 2022

Escrit per a 5 d'Octubre de 2022

  • El sorteig està en marxa a través del nostre perfil d’Instagram fins aquest divendres a les 15 hores.

Ràdio Palafrugell sorteja entrades dobles pels concerts de pagament del Festival de Jazz Costa Brava 2022. S’hi pot participar a través del nostre compte d’Instagram, només cal que ens seguiu, poseu ‘m’agrada’ a la publicació que us interessi per a participar-hi i mencioneu a la persona que us acompanyarà. Teniu temps per participar-hi fins al divendres, 7 d’octubre a les 15 hores.

Un dels espectacles que es podrà gaudir és el concert d’Steffen Morrison, que tindrà lloc dissabte 8 d’octubre a les 8 del vespre. Originari de Surinam i resident a Holanda, Morrison és cantant de soul i rhythm&blues, i aprofitarà per presentar el seu darrer treball, Soul Revolution, que ja compta amb més dos milions d’escoltes a Spotify. Sortegem dues entrades dobles.

I el diumenge a les 8 del vespre al Teatre Municipal, serà el torn de Pepe Rivero Trio i Ángela Cervantes, amb la col·laboració de la saxo tenor Ariel Bringuez, que presentaran el nou treball discogràfic, Ones i Arenes. Sortegem dues entrades dobles.

També al Teatre Municipal, dimarts 11 a les 8 del vespre, Marcel Tomàs, la Girona Jazz Project i la companyia Cascai Teatre oferiran Els colors de Duke Ellington, un espectacle on teatre i música s’uneixen per acostar el món del jazz a tots els públics. Sortegem quatre entrades dobles.

Recordeu que podeu participar en el sorteig a través del nostre compte d’Instagram fins al divendres, 7 d’octubre a les 15 hores.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *