Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Ràdio Palafrugell organitza un debat públic sobre el futur de les Festes de Primavera

Escrit per el 31 d'Agost de 2023

Ràdio Palafrugell organitza aquest dimecres, 6 de setembre, un debat públic sobre el futur de les Festes de Primavera. En ple procés participatiu perquè la ciutadania decideixi les dates del Carroussel Costa Brava, tres personalitats del municipi debatran sobre l’opció més convenient, i es plantejaran escenaris de futur per a les festes.

Dia: dimecres 6 de setembre

Hora: 19h

Lloc: Pati de la Biblioteca

Participen: Judith Parals, Lluís Poch i Marià Júdez

Obert al públic. Entrada gratuïta

Les últimes setmanes, a Palafrugell, el debat públic ha estat centrat, en bona mesura, en si cal o no canviar les dates del Carroussel Costa Brava. L’esdeveniment s’ha fet tradicionalment el diumenge més proper a la Segona Pasqua, una data mòbil. I l’associació de carrossaires demana traslladar-lo de manera fixa al primer cap de setmana de juny. És per això que, des de l’Ajuntament de Palafrugell s’ha obert un procés participatiu perquè la ciutadania hi digui la seva.

En aquest context, Ràdio Palafrugell vol participar del debat sobre el futur de les Festes de Primavera plantejant les diverses alternatives a personalitats de la societat palafrugellenca. Es debatran les diverses dates disponibles, però també quins canvis es poden fer a les Festes perquè recuperin el vigor i el pes que es mereixen dins del calendari cultural del municipi.

Aquest dimecres 6 de setembre, a les 19h, al Pati de la Biblioteca, la ciutadania està convidada a assistir al debat entre Judith Parals, presidenta de l’Associació de Carrossaires; Marià Júdez, economista; i Lluís Poch, periodista i director de la Revista de Palafrugell. Moderarà el debat el director de Ràdio Palafrugell, Dani Cortés. L’entrada és gratuïta i lliure.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).