Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Ràdio Palafrugell estrena un documental sobre el Mercat de Palafrugell i el servei a domicili

Escrit per a 17 d'Agost de 2022

  • Alguns paradistes apunten que aquesta campanya del servei a domicili els ha permès minimitzar els efectes de la pèrdua de l’aparcament de la plaça Priorat de Santa Anna.
  • També destaquen com són les vendes d’aquest estiu.

El mercat diari de Palafrugell té en marxa un servei d’entrega de la compra a domicili. La principal voluntat és atraure nous compradors i facilitar la compra dels productes de proximitat a qui ho desitgi, sense haver-se de desplaçar-s’hi. Amb l’inici de la pandèmia, algunes de les parades ja van començar a oferir aquest servei, però ara s’ha unificat amb una imatge gràfica i la campanya de comunicació “El Mercat a casa”.

Després d’uns mesos en funcionament, l’opinió dels i les paradistes és una mica diversa, ja que hi ha qui defensa que ha tingut una bona rebuda, però d’altres remarquen que encara hi ha molta gent que no s’ha habituat al servei. En tot cas, també s’afirma que la pèrdua de l’aparcament de la plaça Priorat de Santa Anna els ha suposat la reducció de visitants i que la campanya els ha permès compensar-ne la disminució.

La comanda es pot fer trucant a la parada en concret o enviant un WhatsApp al telèfon indicat. Un cop realitzada, l’establiment informa sobre el procediment per a rebre la compra a casa i els possibles costos de transport.

Es tracta d’una iniciativa de l’Associació del Mercat diari de Palafrugell, conjuntament amb l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell. Es pot trobar més informació a la web de l’IPEP o a l’Instagram del mercat diari de Palafrugell.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *