Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Ràdio Palafrugell emetrà una programació especial electoral el diumenge

Escrit per a 27 de Maig de 2023

  • Ràdio Palafrugell començarà la programació especial a les 9 del matí per explicar les eleccions municipals amb diversos especials informatius i l’anàlisi dels resultats a la nit.
  • La programació nocturna es podrà seguir en format audiovisual al compte de YouTube de la ràdio.

Ràdio Palafrugell prepara una programació especial durant tot el diumenge 28 de maig per seguir les eleccions municipals. Començarà a les 9 del matí amb especials informatius, un especial Mode avió i un programa audiovisual al vespre i nit per analitzar els resultats.

A les 9 del matí, s’emetrà un especial informatiu amb connexions en directe en diferents punts de votació de Palafrugell i n’explicarem l’última hora.

La cobertura electoral continuarà al Mode avió a les 10 del matí, amb una edició especial amb més connexions en directe i el seguiment dels candidats a l’hora d’anar a votar.

A les 13 hores, s’emetrà un especial informatiu al migdia per repassar les dades de participació de les primeres hores, escoltar les declaracions dels candidats a les eleccions i fer noves connexions en directe.

El gruix de la cobertura arribarà a partir de les 20 hores amb l’anàlisi dels resultats electorals, en directe a la Sala de Juntes de l’Ajuntament de Palafrugell. Dani Cortés, Rafel Corbí i tertulians analitzaran els resultats i els possibles pactes. El programa es podrà seguir a través del 107.8 FM, radiopalafrugell.cat o al compte de YouTube de l’emissora.

A més, el web radiopalafrugell.cat s’actualitzarà al llarg del dia amb el minut a minut de la jornada i amb gràfics interactius.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *