Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Quins són els punts insegurs per a les dones a Palafrugell?

Escrit per el 2 de Març de 2022

  • L’Espai Dona de Palafrugell organitza el 8 de març una marxa per detectar els punts de Palafrugell que són insegurs per les dones
  • Es busca millorar la percepció de seguretat de les dones quan caminin per Palafrugell

L’Espai Dona de Palafrugell i l’àrea de Benestar Social organitzaran el dimarts 8 de març a les 7 de la tarda una marxa exploratòria a través del municipi per detectar els punts insegurs per a les dones. Es volen trobar solucions que facin la vida a les dones més fàcil, i segura, en l’espai públic.

Les marxes exploratòries són una metodologia feminista participativa i dinàmica que detecta tots aquells aspectes urbans que afecten la nostra percepció de seguretat o d’inseguretat. La qualitat urbana, la gestió de l’espai públic o la millora de la nostra vida quotidiana, per exemple.

Es fa través de sessions i visites a peu fetes per un grup de persones, normalment per les veïnes, pel barri on viuen, treballen o fan altres activitats.

Per participar a la de Palafrugell, que s’organitzarà el proper dia 8, i que sortirà de plaça Nova cal inscriure’s a: espaidona@palafrugell.cat o via WhatsApp a través del tel: 644 18 41 23.

Cal destacar també que mitja hora abans, a la mateixa plaça Nova tindrà lloc un esdeveniment reivindicatiu i institucional. S’hi llegirà un manifest com a acte central del 8 de març.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).