Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Pujada notable de les temperatures a partir de dimecres

Escrit per el 10 d'Agost de 2021

  • Josep Pascual destaca l’augment de la temperatura que es notarà a partir de dimecres.
  • Aquesta setmana hi haurà els registres més alts de tot l’estiu.

Un cop més coneixem la previsió meteorològica de la setmana de la mà de Josep Pascual de l’Observatori de l’Estartit. Després d’un parell de setmanes amb temperatures moderades, arriba una pujada notable de les temperatures a partir de dimecres.

En primer terme, Pascual fa un resum de quin ha estat el temps viscut aquest darrer cap de setmana. El defineix com a canviant i tranquil, amb núvols abundants i temperatures no gaire altes per trobar-nos a l’agost.

Sobre la previsió per aquesta setmana, en Josep Pascual alerta de l’arribada a les temperatures més altes d’aquest estiu a causa de la situació anticiclònica. A continuació, exposa els efectes meteorològics d’aquesta situació per als propers dies.

No obstant aquesta pujada notable de les temperatures, també explica la possibilitat que hi hagi nuvolades altes. A més, Pascual també alerta de l’arribada de núvols o boires baixes en algun moment del dia.

A partir de dimecres, pujada notable de les temperatures

Sobre les temperatures, avui no s’espera que superin els 23 graus. Però, a partir de dimecres, Pascual preveu que el termòmetre podrà superar els 30 graus.

En referència a la temperatura del mar, al llarg d’aquesta setmana ha disminuït dels 25 als 23,1 graus. Una temperatura la qual Pascual qualifica de “completament plàcida per banyar-nos”.

Finalment, adjuntem la conversa completa amb en Josep Pascual de l’Observatori de l’Estartit.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).