Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Suau pujada de les temperatures fins diumenge

Escrit per el 20 d'Agost de 2021

  • Conversem amb en Josep Pascual de l’Observatori de l’Estartit per conèixer la previsió meteorològica d’aquest cap de setmana.
  • D’entre la previsió, destaca la suau pujada de les temperatures fins diumenge, dia en el qual arribarà la cua d’un front acompanyat de tramuntana més fresca i seca.

Coneixem la previsió meteorològica d’aquest cap de setmana d’agost gràcies a les previsions de Josep Pascual de l’Observatori de l’Estartit. D’entre la previsió, destaca la suau pujada de les temperatures fins diumenge, dia en el qual arribarà la cua d’un front acompanyat de tramuntana més fresca i seca.

Abans de començar amb la previsió d’aquest cap de setmana, Pascual valora el temps viscut els darrers dies. Qualifica la setmana de “tranquil·la” a causa de la baixada agradable de les temperatures i poques precipitacions.

pujada temperatures
La calma aquest matí a la platja de l’Estartit. (Josep Pascual)

Entrant en la previsió d’aquest cap de setmana, Pascual alerta de la pujada de les temperatures al llarg d’aquest cap de setmana. Tot i que qualifica el temps de tranquil, ja que dominarà el sol i el vent fluix.

En el cas d‘avui i dissabte, bufarà vent de Garbí. Mentre el diumenge, hi haurà un canvi: la cua d’un front que arribarà del nord podrà fer entrar una mica de tramuntana lleu, amb aire més fresc i sec.

En resum, les temperatures d’aquest cap de setmana seran més altes que les dels darrers dies, però el diumenge a la nit tornaran a canviar.

Conversant amb Pascual sobre els canvis de temperatures al llarg d’aquest agost, el meteoròleg informa l’audiència sobre els canvis en la temperatura del mar. La qual no ha demostrat pujar tant com altres mesos d’agost d’altres anys.

Finalment, adjuntem la conversa completa amb en Josep Pascual de l’Observatori de l’Estartit.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).