Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Prop de 50 quilos de residus a Llafranc i Port Pelegrí

Escrit per el 16 de Setembre de 2019

  • Dels 36 quilos recollits al Port Pelegrí 1 quilo era de burilles

Aquest passat dissabte va tenir lloc la neteja del litoral a Llafranc i el Port Pelegrí de Calella de Palafrugell. La 16a edició va acabar amb prop de 50 quilos de residus recollits. Cal recordar que la gran novetat va ser que, a més de la immersió per retirar residus del fons marí, també es va fer la neteja amb caiac i a peu.

En Sergi Travessa de l’àrea de Medi Ambient ens ha fet arribar les dades de participació d’enguany. Un total de 90 persones van participar de la neteja a peu a la platja del Port Pelegrí. També en aquest punt, 25 persones han fet una neteja del fons marí de la cala del Golfet. Així, en total es van recollir 36 quilos de residus, dels quals un quilo va ser de burilles de tabac.

D’altra banda, a Llafranc hi van participar 8  submarinistes i també 11 persones a caiac. En aquest punt els residus recollits van ser sensiblement inferiors, en total 11 quilos. En aquest sentit, des de l’àrea de medi ambient no descarten que l’any vinent a Llafranc també es pugui fer la recollida a peu.

Així doncs, amb els 36 quilos del Port Pelegrí i els 11 de Llafranc, a la 16a edició de la neteja del litoral s’han recollit prop de 50 quilos de residus.

Prop de 50 quilos de residus a Llafranc i Port Pelegrí

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).