Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Projecte col·laboratiu de convivència a Palafrugell

Escrit per el 16 d'Octubre de 2019

  • Les referents de convivència de l’Ajuntament de Palafrugell van presentar el projecte col·laboratiu de convivència entre els joves.
  • El projecte se centra en investigar les diferències entre Palafrugell i altres països.

La Kaoutar Brich ha explicat a Ràdio Palafrugell el projecte col·laboratiu de convivència que van presentar divendres als i les joves del municipi. La presentació es va fer durant la celebració del Consell de Joves. Un total de 14 voluntaris es van voler sumar aquesta iniciativa que té com a objectiu esbrinar les diferències entre Palafrugell i altres països. Així, els joves del projecte guanyador podran visitar el país en qüestió per viure en primera persona l’experiència.

Prenent com a referència el que es fa a Roses, les referents de convivència de l’Ajuntament de Palafrugell han ideat un projecte de convivència dirigit a joves entre els 18 i 29 anys del municipi. A diferència, però, del que es fa a a la localitat alt empordanesa, el de Palafrugell va una passa més enllà. En aquest sentit, el projecte col·laboratiu de convivència no només se centra en un territori en concret.

Així doncs, la Kaoutar Brich, remarca que els principals objectius d’aquest projecte són fomentar la convivència, la interculturalitat i la diversitat. Tot això, materialitzat en un audiovisual.

14 voluntaris i diverses propostes

La resposta dels i les joves que divendres eren al procés participatiu del Consell de Joves va ser molt positiva. Així, un total de 14 persones es van apuntar a formar part d’aquest projecte. A més, ja van començar a sortir les primeres propostes per visitar zones com Escòcia o el Sàhara.

Una reacció dels i les joves que la Koautar qualifica de molt agradable. D’altra banda, admet que l’al·licient del viatge va ser un fet que va despertar, encara més, l’interès del jovent.

El procés continua obert fins a finals d’aquest mes d’octubre. Per apuntar-vos i aportar noves propostes ho podeu fer a través de l’Instagram de les Referents de Convivència de Palafrugell. A principis de novembre serà quan es donarà a conèixer el projecte guanyador i la desena de joves que el duran a terme.

La Kaoutar Brich i l’Awàtef Ahmittach presentant el projecte de Convivència

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).