Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Primers partits decisius del Club Hoquei Palafrugell

Escrit per a 30 de Setembre de 2020

  • Comencen els partits encarregats de decidir les primeres posicions de la lliga.
  • Xevi Garcia Balda està content amb l’actitud del seu equip, i esperen amb ganes la trobada de dissabte amb el CH Mataró.

Tal com ja ens va indicar en Xevi Garcia el passat divendres, el resultat del partit de l’equip de casa nostra, contra l’actual campió del moment, el Barça, podria fer allargar l’OK Lliga una setmana més. I així ha estat, el conjunt palafrugellenc jugará contra el Mataró el pròxim dissabte amb ganes i actitud.

Xevi Garcia Balda, es troba satisfet amb els resultats del darrer partit i el treball del seu equip. Tot i un resultat de 7 a 0 davant del Barça, estan contents amb la seva feina. Després d’un anterior resultat amb 14 gols, aquest partit els va fer sortir reforçats i amb actitud.

L’equip té ganes de dissabte

En segon lloc, ens explica que van tenir diverses ocasions, però que encara que no es fes cap entrada a porteria, van poder treballar bé i el rendiment dels seus jugadors va ser el correcte. Aquesta setmana, que es presenta tranquil·la i amb temps per entrenar, l’equip es troba motivat pel partit de dissabte.

Des del punt de vista més tècnic, l’entrenador de l’equip palafrugellenc està satisfet amb l’actitud del seu equip dins la zona de joc. Destaca que, si davant d’un equip campió com ho és el Barça, els seus van saber mantenir l’actitud, pot tornar a sortir bé davant el Mataró. Tot i opinant que “aquestes coses no es poden saber mai”.

En conclusió, Xevi té una visió positiva en conjunt. No hi ha res negatiu a destacar del joc del seu equip més que algun petit aspecte tècnic. “S’ha de ser conscient del que hi ha davant teu com a jugador” ens diu parlant-nos de la forma de joc del seu equip davant del Barça.

Primers partits decisius

Respecte als pròxims partits, són decisius per a la posició de l’equip aquesta temporada. En Xevi García avança que, el pròxim dissabte amb el Mataró, han d’obtenir almenys tres punts per assegurar la pujada de posicions entre els altres equips. “Hem de començar a puntuar en aquests partits. És qüestió de no regalar ni mig punt perquè això es pagarà molt car al llarg de la temporada” 

Un altra qüestió a tractar és la falta de públic durant els partits del CHP. A casa nostra, el ressò del públic és un punt molt fort per a l’equip. Però, a conseqüència de la situació actual, aquest any, ja s’han acostumat a jugar sense públic i sentir únicament el ressò de la pilota.

Recordem, el pròxim dissabte 3 d’octubre, el CH Palafrugell rebrà la visita del CH Mataró a les 20h.

A continuació, adjuntem la conversa sencera amb Xevi Garcia Balda.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *