Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Primera entrevista de Joan Vigas com a 1r tinent alcalde

Escrit per el 21 de Juny de 2019

  • El cap de llista de Som Gent del Poble (SGdP) enceta la roda d’entrevistes per conèixer els nous regidors del govern de l’Ajuntament de Palafrugell

La primera entrevista de Joan Vigas com a 1r Tinent alcalde ha estat a Ràdio Palafrugell. A més, el portaveu de SGdP també serà el regidor encarregat de l‘Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell (IPEP).

Aquesta és la primera entrevista que des de l’emissora es faran als nous regidors del govern palafrugellenc.

El passat 26 de maig Som Gent del Poble va fer bons els pronòstics i va aconseguir irrompre amb força al consistori palafrugellenc. La formació independent va entrar amb 3 regidors, fet que ha provocat que fos la clau de govern.

Finalment, el dissabte 15 de juny es va certificar que formaran part del govern els propers 4 anys. A més, Joan Vigas serà alcalde el darrer any de mandat.

Per altra banda, els altres dos regidors de la formació són Lluís Ros (ex CiU) i Isidre Tenas. D’una banda, Ros es continuarà ocupant de l’àrea d’Obra Pública i, de l’altra Isidre Tenas serà l’edil responsable d’Esports. En aquest sentit, Joan Vigas ha destacat que el cartipàs està pràcticament tancat.

L’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell

Respecte a la seva tasca com a regidor de l’IPEP, d’una banda, Joan Vigas aposta per continuar amb la mateixa línia. A més, destaca el suport del que n’ha estat regidor els darrers 8 anys, Albert Gómez

Més enllà de valorar molt positivament la tasca feta des de la regidoria, Vigas també ha volgut ressaltar la tasca que fan tots els tècnics de l’IPEP. No obstant això, Joan Vigas ha alertat del perill de carregar de massa feina a l’Institut.

El turisme i el comerç ocupa bona part de les tasques que es fan des de l’IPEP. Tot i que, Vigas també ha volgut posar el focus sobre la feina que s’està fent de cara a la zona industrial.

D’altra banda, en aquesta primera entrevista de Joan Vigas com a 1r tinent alcalde palafrugellenc, també s’ha parlat de mobilitat, aparcaments, neteja o medi ambient. Podeu recuperar l’entrevista íntegra en el següent arxiu.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).