Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Presentació 8a edició del White Summer de Pals

Escrit per a 6 de Juny de 2019

  • El dia 3 d’agost el grup La Casa Azul obrirà 23 dies plens de música, gastronomia i cultura
  • Zahara tancarà la programació el 25 d’agost presentant el seu darrer álbum Astronauta

La 8a edició del White Summer arribarà un any més a la localitat de Pals. Durant 23 dies oferirà diverses activitats relacionades amb la música, l’art, la cultura. L’edició del 2018 es va arribar a la xifra de 140 mil espectadors.

Enguany el festival s’emmarca dins del lema Oh My Light, Oh My Night. En aquest sentit, des de l’organització es fa una clara aposta per diferenciar les activitats de dia, dirigides cap a un públic més familiar. D’altra banda, el White Summer reforça la seva proposta cultural incorporant més concerts nocturns.


Sara Adroer, responsable de comunicació del White Summer

La 8a edició del White Summer aposta pels concerts nocturns

El punt de trobada estival indispensable de la Costa Brava reforça la seva proposta cultural amb un cartell de concerts nocturns amb noms rellevants del panorama musical independent.  En aquesta línia cal destacar el concert inaugural de La Casa Azul del dia 3 d’agost a les 21.30h. A més, altres noms destacats que passaran pel White Summer Costa Brava seran Pavvla, El Petit de Cal Eril o Novedades Carminha. Per finalitzar el festival, el dia 25 d’agost a les 22.30h Zahara portarà el seu darrer àlbum, Astronauta.

En aquest sentit, amb aquesta aposta pels concerts de nit, des de l’organització es fa una aposta per arribar a un públic més jove. Ho explica Josep Porta, programador musical de la 8a edició del White Summer.

D’altra banda, l’escenari principal també serà l’espai per als adolescents amb la Festa Holi del dimart 6. També, serà el punt de trobada per als més petits de la casa amb el concert d’El Pot Petit el dissabte 17.

En aquest sentit, per al públic familiar, dins del Oh My Light, el White Summer proposa una vuitantena d’espectacles artístics, teatrals i de dansa. A més, també hi haurà una jornada dedicada a la cultura africana i un espai de xerrades sobre creativitat, salut i il·lustració, a part de l’habitual mercat comercial.

Podeu trobar més informació a la pàgina web del festival White Summer.

8a edició del White Summer Festival de Pals
Sara Adroer, Myriam Cuatrecasas, Francesc Viladiu i Jan Barthe

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *