Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Possibles canvis a la carretera vella: “Que no quedi com està, però és difícil que sigui de doble sentit”

Escrit per a 14 de setembre de 2022

L’Ajuntament de Palafrugell s’obre a fer nous canvis a la circulació a la carretera vella, però sense retornar-li el seu aspecte anterior. Així ho ha assegurat a l’Esmorzar de Ràdio Palafrugell el primer tinent d’alcalde, Josep Piferrer. Explica que a finals de mes analitzaran les dades d’accidentalitat i obre la porta a no deixar el vial “tal com està”. Ara bé, veu “molt difícil que sigui de doble sentit de circulació al Prat Xirlo”.

Piferrer assegura que estan treballant en l’anàlisi amb la policia i l’area de mobilitat, i que prioritzen el fet que no hi ha hagut accidents.

El reigidor de mobilitat, Pau Lladó, ha assegurat també a Ràdio Palafrugell que aquest estiu ha baixat, i molt, l’accidentalitat.

I assegura que per començar es farà l’anàlisi amb la policia, i que més endavant es parlarà amb els veïns. Ara bé, no hi ha data per aquesta reunió veïnal.

El PSC demana un pla íntegre a l’entorn de l’autovia

També a l’Esmorzar de Ràdio Palafrugell, el regidor del Partit Socialista Marc Piferrer ha defensat que cal fer un pla integral a l’entorn de l’autovia, i que és en aquest marc en què s’ha de trobar una solució per la carretera vella.

Assegura que aquesta serà una de les mesures que inclourà el programa electoral socialista.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *