Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Polèmica pel “market” que es farà a Palafrugell

Escrit per el 1 de Juny de 2021

  • L’esdeveniment tindrà lloc del 24 al 27 de juny a l’espai Firal.
  • L’oposició critica la manca de comunicació i sensibilitat amb el teixit comercial local.

En el ple de l’Ajuntament del passat 25 de maig, va sorgir la polèmica pel “market” que es farà a Palafrugell durant el pont de Sant Joan. L’oposició va mostrar la disconformitat de l’esdeveniment que consideren que no aportarà “res al comerç local”. Per la seva banda, l’equip de govern reconeix que la comunicació no va ser correcte. No obstant això defensa que arreu de la comarca es fan propostes similars.

Alfons Rius, portaveu del grup Palafrugell En Comú Podem va ser qui va retreure a l’equip de govern la idea d’impulsar un “market”. En aquest sentit, en declaracions a Ràdio Palafrugell, fa d’altaveu de l’Associació de Comerç i Negoci, Oohxigen, explicant que la proposta va caure com una gerra d’aigua freda.

Davant de la disconformitat del teixit comercial local, Rius demana la cancel·lació d’aquest esdeveniment. A més, apunta que el “market” l’haurien de fer les botigues del municipi.

D’altra banda, també s’ha mostrat crític amb com es va comunicar la realització d’aquest mercat. Aixi, considera que no es va tenir en compte Oohxigen la qual podia haver aportat idees. El regidor dels Comuns posa com exemple que es podia haver mirat un altre emplaçament per dinamitzar el centre del municipi.

Joan Vigas: “La comunicació no ha estat la millor”

Per la seva banda, l’equip de govern, durant la celebració del Ple Municipal va defensar aquest esdeveniment. Joan Vigas, regidor de Promoció Econòmica recordava que aquest tipus de mercats es fan en diversos punts de la comarca.

A més, apuntava que la interferència amb l’horari comercial serà mínim, atès que obren portes a les 6 de la tarda.

En la mateixa línia que Alfons Rius es va mostrar el cap de l’oposició, Juli Fernández. El portaveu socialista considera que hi ha una manca de sensibilització per part de l’equip de govern.

A més, la ubicació i l’horari d’obertura d’aquest “market” fa impossible que ajudi a dinamitzar l’eix comercial de Palafrugell, segons Fernández.

El portaveu socialista també considera que les dates no són les millors. Amb tot, malgrat la polèmica pel “market”, aquest es farà a Palafrugell del 24 al 27 de juny a l’espai Firal. Des del consistori es va proposar a Oohxigen la cessió de 10 parades, un fet que l’associació va rebutjar.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).