Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Sam Ramos presenta el disc ‘PÀGINA EN BLANC’

Rafel Corbí

PÀGINA EN BLANC

Un treball amb deu cançons intenses que dibuixen a través d’un folk modern, fresc i èpic, una mirada vitalista i encoratjadora amb missatges clars i contundents.

Una producció exquisitament elaborada pel Marc Parrot que ha dotat cada tema amb una energia especial que captiva de principi a fi.

Per aquest quart disc en català, Sam ramos ha reinventat la banda comptant amb músics de primer nivell a Catalunya: Dídac Fernández a la bateria (Macaco, Santi Serratosa, etc.), Pep Pérez Cucurella al baix (Professor ESMUC, Joan Manuel Serrat, Bebo Valdés, etc.), Nan Mercader a la percussió (Professor ESMUC, Joan Manuel Serrat, Jarabe de Palo, Lluís Llach, etc.), Dani Ferrer als teclats (Marc Parrot, Love of Lesbian, etc.), Guillem Callejón a la guitarra elèctrica i pedal steel (Ramon Mirabet, Intana, etc.) i amb la col.laboració en els arranjaments dels metalls d’en Carlos Avatar.

SAM RAMOS (Barcelona, 1979)

Aquest músic i mestre va començar a fer música a l’adolescència, iniciant-se en la guitarra i la composició.

Va formar diversos grups a Barcelona, la seva ciutat, fins que l’any 2000 va marxar a viure a Santiago de Compostela, on va formar la banda de Funk Supersandwich, guanyadora del concurs Ensaio no Camiño, que els va oferir l’oportunitat de gravar el seu primer disc (produït per Arturo Vaquero y Fundación Toni Manero) i tocar arreu d’Espanya telonejant els principals artistes del moment (Macaco, Los Suaves, Nel·lo y la banda del Zoco, Mclan).

Anys més tard, retorna a Catalunya instal·lant-se a Cardedeu i és llavors quan comença a composar tot un repertori en català.  L’any 2014 publica el seu primer EP en català titulat Sota Mínims. Dos anys més tard publica el seu segon disc titulat Sam i la banda dels reptes, produït, gravat i masteritzat per Abel Jazz. Al 2019 publica el seu tercer treball Junts som millor i guanya el premi de votació popular del programa de TV3 ‘Tot és mou’, amb la cançó que dóna títol a l’àlbum.

L’estiu del 2020, després del confinament, s’embarca en l’ambiciós projecte de la gravació del seu quart treball, aquest cop produït, gravat i masteritzat per Marc Parrot i enregistrat al seu estudi Grabaciones Silvestres.

Així és la vida

L'espai matinal de Palafrugell

More info