Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Raul Coloma nou entrenador del FC Palafrugell

Rafel Corbí

Diumenge 26 de maig la temporda 2018-2019 va arribar a la seva fi. El FC Palafrugell no va assolir l’objectiu de tornar a 2a catalana i això ha provocat diversos canvis en l’estructura interna del club. Raul Coloma és el nou entrenador del FC Palafrugell per la temporada vinent.

Primer de tot, la directiva ha decidit prescindir dels serveis de Jaume Paretas, entrenador de l’equip durant tota la temporada. El relleu no ha trigat en saber-se i, de fet, es tracta del que ha estat la mà dreta de Paretas, Raul Coloma. El fins ara 2n entrenador agafa les regnes de l’equip amb la mateixa fita que tenia el Palafrugell: l’ascens de categoria.

D’altra banda, aquesta setmana també hem conegut la notícia que el coordinador del cluB, Moha Jaghou també ha estat destituït del seu càrrec. Moha també era un dels jugadors carismàtics de l’equip i la seva continuïtat com a jugador també ha arribat a la seva fi.

Així doncs, moment de canvis a l’estructura interna del conjunt blanc i negre amb la intenció de tornar a posar l’equip on es mereix. El primer canvi ha portat que Raul Coloma sigui el nou entrenador del FC Palafrugell.

Raul Coloma nou entrenador del FC Palafrugell

Toni Pérez, president del FC Palafrugell i Raul Coloma, el nou tècnic

PalaSport

L'espai esportiu de Palafrugell

More info