Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Raúl Coloma entrenador del FC Palafrugell

Alba Cabrera

Raúl Coloma, entrenador del FC Palafrugell, ha passat pels micròfons de la ràdio per parlar de com afronta aquesta temporada com a primer entrenador. La nova narradora dels partits de futbol de l’emissora, l’Alba Cabrera ha fet un repàs de com han estat els primers dies del nou entrenador blanc i negre.

Raúl Coloma, serà el tècnic més jove del grup 16 de 3a catalana. Malgrat els 22 anys ja ha aconseguit escalar i convertir-se en primer entrenador de l’equip tenint una confiança cega amb els seus jugadors. A més a més, té molt clara la seva manera de entrenar i el tipus de joc que vol adoptar.

 

 

Tot i que va venir en un context on l’equip palafrugellenc no es trobava en els seus millors temps, en Raul Coloma destaca que va aprofitar l’oportunitat de venir i s’ho va prendre com una manera d’obrir-se camins, ja que sempre havia estat treballant en futbol base (o futbol juvenil) i tot just venia de fer una estada a Estats Units amb l’escola del Barça.

 

 

I el primer pas per aconseguir-ho és pujar de divisió, ascendir l’equip. El fet que molts jugadors hagin decidit quedar-se aquesta temporada i es mantingui el bloc ajuda a disposar d’una estabilitat conseqüent que afecta positivament a la creació de joc.

Pretemporada marcada per la poca disponibilitat d’efectius

D’altra banda, l’entrenador també destaca la nova perspectiva que ell mateix com a professional de futbol base aporta. “Al final, si jo que amb 22 anys no dono l’exemple que els joves poden tenir oportunitats, crec que ningú ho farà. No miro el DNI, no miro l’edat, sinó el que aporten dins el camp”.

El FC Palafrugell ja ha disputat dos amistosos. El primer va ser un empat contra el FC Bàscara amb resultat 2 a 2. En el segon va arribar la victòria per 1-2 contra el CF Bellcaire. Això no obstant , tal com diu Coloma, no és suficient per fer un balanç global de la situació aquest any amb l’equip. A més a més, aquesta pretemporada a l’equip és força complicada per culpa de la disponibilitat dels jugadors, fet que fa difícil valorar l’estat físic dels jugadors i el rendiment de les noves incorporacions.

 

 

Respecte l’any passat, l’entrenador fa autocrítica i posa l’accent en adaptar-se millor als partits i no deixar-se portar pel joc del rival. Sonarà el xiulet d’inici de temporada el cap de setmana del 6 i 7 de setembre i l’equip palafrugellenc començarà amb el cap ben alti amb un objectiu ben clar: l’ascens.