Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Quim Rocas, un altre de la família cap a l’elit de l’handbol

Rafel Corbí

El cognom Rocas comença a ser ben conegut en el món de l’handbol, íntimament lligat a Palafrugell. Si anys enrera l’Albert ens portava fins a les més altes esferes esportives, ara és el seu nebot, en Quim Rocas, qui comença a destacar en aquest esport.

En Quim està en edat infantil i ja ha atret l’interès dels clubs de l’elit. En concret, milita aquesta temporada en el FC Barcelona, uns dels millors clubs europeus d’handbol. El cas d’en Quim Rocas és, però, un pèl especial, ja que en comptes de residir a la Masia entrena a Palafrugell amb els infantils i cadets del CH Garbí i 2 dies a la setmana acudeix a les instal·lacions del Barça.

Quim Rocas va ser escollit també per format part de la selecció catalana, per a participar al Campionat d’Espanya autonòmic. Allà, a part d’aconseguir la victòria final, va ser triat millor jugador del torneig i integrant del millor 7 de la competició. Només el temps ens dirà si acaba realment a l’elit d’aquest esports però, de moment, marxa pel bon camí

Fa uns dies ens va visitar a la nostra emissora, amb la seva mare, la Sandra, companya infatigable de viatges a Barcelona. Si voleu, aquí podeu escoltar l’entrevista.

 

PalaSport

L'espai esportiu de Palafrugell

More info