Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Pere Maruny presenta ‘La mort dels altres’

Rubén Herranz Vieito

La mort dels altres (Rata) és la segona novel·la de Pere Maruny. El bisbalenc ha estat un dels protagonistes del tercer directe que des de Ràdio Palafrugell hem fet des del Fraternal. En aquest sentit, Maruny presenta aquest llibre avui divendres a les 19h a la Biblioteca de Palafrugell amb la presència del seu bon amic, Narcís Ferrer, cantant dels Cremats.

Segons ha explicat Pere Maruny aquesta història té una similitud amb el que va fer ell de jove: agafar la motxilla i marxar de casa per veure món. No obstant això, les històries i experiències que viu el protagonista de la novel·la són diferents a les que va viure ell. La mort dels altres, “ha suposat una passa endavant” per Maruny, en paraules textuals de l’autor. L’autor també comenta que la publicació l’ha permès sortir de la zona de confort després del seu primer llibre No anem sobrats de bona gent. A més, destaca que està molt satisfet del resultat final de la novel·la que ja ha presentat en d’altres localitats i per la que ha estat entrevista al programa Més 3/24 de Xavier Grasset.

A continuació us oferim la conversa íntegra amb Pere Maruny en la que reivindica la possibilitat de marxar lluny de casa per viure noves experiències. Tot i que també reconeix que per viure i veure altres realitats, tampoc cal anar gaire lluny d’aquí.