Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Perdre la por a envellir quan arriba la menopausa

Rubén Herranz Vieito

Nova càpsula a l’Hora del Peix Fregit al voltant de la menopausa amb la nostra experta en aquesta etapa de la vida de les dones, la Carla Romagosa. Avui hem posat la mirada en el fet que encara moltes dones pensen que quan arriben a la menopausa significa envellir. Així doncs, la Carla ens ha portat diversos consells per perdre la por a envellir quan arriba la menopausa.

Per ajudar a canviar la tendència, hem comentat que tot està en l’actitud de com s’encara aquesta etapa. Així, un cop adaptades als canvis que s’hagin pogut originar, cal trencar tabús entorn la menopausa i veure que és un moment d’oportunitats.

Així doncs, un programa més la nostra experta ha volgut posar una mirada optmista entorn el climateri. A través d’experiències personals i de persones del seu entorn ha posat exemples de dones que viuen aquesta nova etapa com un moment per estar bé amb una mateixa.

Recupereu la càpsula íntegra al voltant de perdre la por a envellir quan arriba la menopausa amb la Carla Romagosa al següent arxiu.